fbpx
Anneline

Om mig

Mitt namn är Annelie Andreasson och jag brinner för att hjälpa människor att förbättra sitt välbefinnande på ett naturligt sätt.

Jag har bland annat studerat Kraniosakral terapi och basmedicin på Bröderna Tranbergs institut, och startade BalansEnergi med syftet att erbjuda en lugn och avslappnande miljö för kropp, sinne och själ.

Med min syn på hälsa och välbefinnande är jag övertygad om att alla aspekter av vår hälsa – fysiskt, emotionellt och själsligt – är sammanlänkade. Mina behandlingar balanserar energiflödet i din kropp och frigör spänningar, så att kroppens självläkningsförmåga blir så optimal som möjligt.

Som holistisk terapeut har jag fokus på att hjälpa människor att hitta balans och livsenergi i sin vardag.

Begreppet högkänslig fanns inte då jag växte upp, så att jag tillhör den skaran av befolkningen gick upp för mig ganska sent i livet.

Vad som förr kändes förvirrande och jobbigt, då jag inte förstod att allt jag kände inte tillhörde mig, har nu bytts ut till tacksamhet. Nu ser jag på min högkänslighet som en stor tillgång i mitt arbete.

Genom åren har jag samlat på mig ett antal verktyg som hjälper mig att ”energisortera”. Detta är också en sak jag gärna hjälper mina klienter med om det skulle behövas. Det är så viktigt att vi kan stå starka i vår egen energi.

Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller om du vill boka en behandling.

Annelie

Boka en behandling

Som holistisk terapeut har jag fokus på att hjälpa människor att hitta balans och livsenergi i sin vardag.