fbpx

Healing

Vad är healing?

Ordet healing betyder läkning. Varje tanke som skickas med kärlek är helande, och varje beröring som ges med hjärtat är healing. Så vi kan alla vara healers i vår egen vardag, genom att bli mer medevetna om våra tankar, hur kraftfulla de egentligen är.

Healing är en behandlingform som lika bra kan ges på distans som på plats. Varje behandling är unik och arbetar på alla nivåer – fysiskt, emotionellt, mentalt och själsligt och öppnar för att din kropp ska få chans att harmonisera med själen.

Behandlingen är till stor hjälp om man vill komma i bättre kontakt med sig själv och sitt inre, få hjälp i sin personliga utveckling.

Pris: 60 min 750 kr, 90 min 1050 kr

Betala med kort, swish eller kontanter på plats.

Energihealing
Energihealing

Hur går en behandling till?

Behandlingen inleds med ett samtal kring vad som förde dig hit som klient. Det kan vara fysiska eller emotionella orsaker. Därefter välkomnas du att lägga dig på rygg på behandlingsbänken med kläder på, med filt om så önskas.

Jag arbetar sedan med mina händer både en bit ifrån och med lätt beröring på kroppen. Behandlingen är stillsam och medför ofta en känsla av djup avslappning och lugn.

Du kan även ta emot energihealingen på distans, i lugn och ro i ditt eget hem. Då talas vi vid en liten stund både före och efter behandlingen.

Pris: 60 min 750 kr, 90 min 1050 kr

Betala med kort, swish eller kontanter på plats.

Boka en behandling

Som holistisk terapeut har jag fokus på att hjälpa människor att hitta balans och livsenergi i sin vardag.